At være en bevidst forbruger kræver også korrekt udsmidning

At smide ting til skrald, er ikke bare at smide det i skraldespanden eller at køre det på lossepladsen. Det betyder også, at man skal tænke på, hvad det er man smider ud. Og om man afleverer det det mest hensigtmæssige sted. Det kunne jo være, at der var andre steder, hvor man kunne få mere glæde af det skrald man har. For eksempel når det kommer til brugte biler. Brugte biler som egentlig har udtjent deres pligt og ikke står til andet end skrot. Men selvom man måske ikke lige skulle tro det, så er der altså stadigvæk fuld mulighed for at få brugt nogle af alle de reservedele der er i de brugte biler til andre formål.

Stor værdi for skrothandlerne

Derfor har skrotbiler også så stor en værdi for skrothandlerne, fordi der er så mange penge at hente i at bruge de reservedele som bilerne indeholder. Og for at få folk til at aflevere deres skrotbiler hos skrothandlerne, er det at man kan få en skrotpræmie for at aflevere den her. Så skal de nok sørge for, at bilen får den behandling som den skal have, og at der ikke er nogle ressourcer, der bliver spildt unødvendigt. Så der er altså også en snært af bevidst forbruger over det, hvilket mange jo godt kan lide.

Her kommer man af med sin brugte bil

Og hvis man har en brugt bil, som man gerne vil af med, og samtidig kan indkassere en fed skrotpræmie for den, så kan man jo lige så godt få den sendt afsted. Man kan blandt andet bruge dette link til . Her kan man også få flere oplysninger omkring, hvad man kan forvente at få i Skrotpræmie for den skrotbil man har. Derudover skal man også være bevidst om, at hvis man vælger at smide sin bil ud på denne måde, så har man gjort det, som er allerbedst for miljøet, Og det er selvfølgelig også noget, som man kan tage med sig i beregningen af god samvittighed.