En ordentlig afsked med din gamle bil

En trofast følgesvend

Bilen er et uundværligt transportmiddel i den moderne verden. Med den kan vi fragte os selv stort set hen hvor vi vil, når vi vil. Mange af os tilbringer flere timer i bilen hver uge, så en god og pålidelig bil er vigtig for os. Som bilen bliver ældre og ældre, er det dog reglen mere end undtagelsen, at bilen har behov for flere og flere besøg på mekaniker-værkstedet. Til sidst bliver reparationerne enten så dyre at det ikke kan betale sig at reparere bilen, eller også er den til sidst bare så udtjent, at den ikke består næste syn. I disse tilfælde skal man beslutte, hvad der så skal ske med den gode gamle, trofaste følgesvend. Skrotpræmie

Få vurderet din bil

Flere virksomheder opkøber gamle biler som skrotbil. De tilbyder ofte en gratis bilvurdering, så du inden du tager beslutningen om bilens fremtid, kan få at vide, hvor meget den vil kunne indbringe dig i skrotpræmie. De fleste vælger fornuftigt nok at tage imod tilbuddet om opkøb af din skrotbil. Alternativer er der da heller ikke mange af. Nogle forsøger at sælge nogle af de stadigt fungerende bildele, men det er sjældent særlig indbringende. Og man ender alligevel med at stå med bilvrag og bildele, som man ikke ved hvad man skal gøre af. Det er vigtigt, at man ikke lader sin skrotbil stå og ruste i baghaven. Det er dårligt for miljøet at have en gammel bil til at stå og dryppe olie fra forskellige utætheder. Sælg derfor din gamle bil til et skrotbilsfirma. Så hjælper du også til at skåne miljøet for unødig forurening.

Få en god pengepræmie ud af din gamle bil

SkrotbilDanmark.dk opkøber gladeligt din gamle bil. Afhængig af bilens mærke, model og stand kan du få helt op til 100.000 kroner udbetalt i skrotpræmie. Det kan derfor vise sig at være en ganske god forretning, at få virksomheden ud og lave en bilvurdering.