Find grillen til dit behov

Find grillen til dit behov

Sommeren er rigtig godt i gang og vejrguderne har været med os det meste af juni. Sommervejret og varmen er for mange lig med hygge udenfor det meste af dagen og grill om aftenen. Grillmad er lækkert og hyggeligt at lave, og alle i familien kan være med til at forberede råvarerne. Det eneste der mangler er den helt rigtige grill til dit behov. Hvad du skal vælge kommer an på hvor ofte du griller og hvad du griller.

Kuglegrill eller gasgrill?

Gasgrill er til dem som gerne vil hurtigt i gang med at grille, og ikke ønsker at vente på at kullene bliver klar til grill efter flere timer. Gasgrill varierer i prisen og størrelsen, og man kan faktisk få en ret stor grill, som virkelig egner sig til familiebarbeque eller familiefesten. Der findes hele tre typer gasgrill: Gasgrillvogn, gasgrillkøkken og lavastens-gasgrill. Du kan læse mere om dem på Det eneste du skal tage højde for med en gasgrill er, at gasflasken i ny og næ skal udskiftes. Mange steder kan man ombytte sin gamle gasflaske til en ny uden de store omkostninger. Vælger du en kulgrill kan den fås til en rigtig god og billig pris, den er omvendt lidt mere traditionel. Der findes ligeledes to typer kulgrill: Klassikeren, som er en kuglegrill og er kendt fra Jan Glæsels mange opskriftsbøger og sidst men ikke mindst kulgrillvognen. Vælger du en traditonel kuglegrill som opvarmes ved hjælp af kul, kan det anbefales at købe en grillstarter. Kullene er hurtigt klar til brug, hvis man benytter en grillstarter. Den kan købes sammen med grillen, og koster ikke meget. Alt til din gasgrill finder du her At grille med kulgrill er naturligvis en noget anderledes oplevelse end at grille med gas. Og nogle forbinder også rigtig grillhygge med kuglegrillen. Den er samtidig nem at transportere, såfremt man ikke bor i et hus med en have og vælger at grille et andet sted, hvor det er lovligt.

Cobb grill til camping

Cobb grill er særdeles velegnet til campingture, hvor du ikke har mulighed for at slæbe den almindelige grill med hjemmefra. Cobb grill er en lille gasgrill og er hurtig klar til brug.