Giv dine kompetencer et løft med IT-kurser

Giv dine kompetencer et løft med IT-kurser

Jo flere kompetencer man har, jo større sikkerhed er der for at man kan løse opgaven med perfektion. At have en grundlæggende viden inden for forskellige programmers funktioner letter samtidig arbejdsflowet. Har man ikke de kompetencer, som virksomhederne søger kan man supplere sin uddannelse med forskellige kurser og give sit CV et løft. Mange virksomheder efterspørger medarbejdere med ekspertviden til Excel, Photoshop og Word, da disse er hyppigt anvendt i virksomhederne til at løse mangfoldige opgaver. Hvis man i forvejen har kendskab til programmerne, kan man også tage på kursus løbende for at genopfriske sin viden. Find dit næste kursus på

Optimer din viden i Excel og Word

Drømmer du om at chefen inviterer dig med på hans næste golftur? eller at han bare ser du har styr på Officepakken? Så kan du tage på en Excel kursus eller Word kursus. Der findes forskellige niveauer på både excel kurser og word kurser alt efter om man søger ekspertviden eller blot vil have et grundlæggende kendskab til programmerne. Excel kurser henvender sig primært til dem som skal arbejde med regnskab og gerne vil lære at bruge regnskabssystemet at kende. Word kurser henvender sig til dem som har brug for at lære tekstbehandlingsprogrammet Word bedre at kende. Fordelen ved kurserne er, at de tager udgangspunkt i ens dagligdag og vil blive koblet på de arbejdsopgaver man normalt møder i virksomheden.

Bliv mere kreativ med Photoshop kursus

Ved at deltage i et Photoshop kursus bliver man god til at redigere billeder og kan være brugbart både på jobbet og i fritiden. Der er flere moduler som man kan vælge imellem og der vil fokus være rettet i mod bestemte elementer i programmet. Efter afsluttet forløb får man et kursuscertifikat som dokumentation på at du har deltaget i et photoshop kursus.