God løsning når strømmen svigter

Krise når strømmen svigter

Vi kender det alle sammen. Det er ikke rart, når strømmen svigter. Man kan ikke lave mad, vaske tøj, støvsuge, tænde lyset samt meget mere. Når strømmen svigter, forstyrrer det en del af vores hverdags rutiner. Prøv og forestil dig så, når strømmen svigter hos en produktion eller virksomhed. Det er en reel krise; eller det kan det hurtigt blive, hvis man ikke finder en god løsning.

God løsning på problemet

Denne løsning er beregnet til virksomheder eller produktioner, da det ikke er ofte at strømmen svigter i husholdning. Hvis det skulle ske, plejer eksperterne at ordne det hurtigt, og det er ikke noget, man selv betaler for. Men for virksomheder er det anderledes. Hvis strømmen svigter kan hele produktionen gå i stå. Det kan ske i løbet af en weekend, hvor ingen lægger mærke til det. Det kan koste virksomheden en formue! Det vil man helst undgå! Hvis man vil undgå strømsvigt, er det en god ide at investere i et nødstrømsanlæg. Et nødstrømsanlæg skal være en standard-del af el-installationen. Der er store krav til et Nødstrømsanlæg netop fordi, det kan koste virksomheden en formue, hvis noget går galt. Et nødstrømsanlæg skal være modullært, energieffektivt, fejltolerant, robust samt operationsklart.

UPS anlæg

Målet med et UPS anlæg er, at systemet ikke tillader en enkelt del at bryde ned uden at have direkte indflydelse på driften. Et UPS anlæg skal være energieffektivt, modullært, fejlttolerant samt operationsklart 24 timer i døgnet! Et UPS anlæg tåler desuden at blive repareret og testet, uden at påvirke driften af ??det forretnings kritiske udstyr. Det er også en god ide at investere i generatorer. Man kan læse mere om generatorer her: http://norwerk.dk/generatoranlaeg/

Hvor kan jeg købe de forskellige anlæg?

Det kan man hos www.norwerk.dk