Køb en ecigaret og slip for 4000 kemiske stoffer

Der er ikke noget nyt i, at det ikke er sundt at ryge. Faktisk er rygning så usundt, at man kan få kræft af det. Der er mange, som ved at rygning er usundt, men de er ikke klar over hvilken stor effekt, rygning har over ens sundhed, reelt set. Derfor indser man det først, når man begynder at hoste, og kunne mærke på sin krop, at noget begynder at være galt. Desværre er det ofte, at man selv finder ud af det rimeligt sent, hvor rygningen har lavet mange skader på ens krop.

Men det kan være svært at stoppe….

Cigaratter indeholder nikotin, som gør det svært for en at stoppe med rygningen. Nikotin gør at man bliver afhængig, så det bliver svært at stoppe med at ryge. Derfor kan man købe en ecigaret, som giver den samme nydelse som en cigaret, bortset fra at man slipper for 4000 skadelige kemiske stoffer, som der er i en normal cigaret. Man vil ikke kunne mærke nogen forskel, andet end at man slipper for røgen. Hvilket plejer at vise sig, at mange er glade for, når de endelig har prøvet ecigaretten.

Hvordan virker en ecigaret?

Den mest almindelige Ecigaret består af 2 dele: et genopladeligt batteri (e cigaret batteri), og en væskebeholder. En væskebeholder kan være: Tank, Clearomizer, Atomizer. De har forskellige navne alt efter typen og størrelsen på den E-væske beholder man bruger. Men fælles er formålet. Formålet er nemlig at e-væske eller e-juice til damp, som kan inhaleres. Efter at man har ladet batteriet op, skal man skrue de to dele (e cigaret batteri og clearomizer ) sammen til en e cigaret. Når man trykker på knappen på batteriet, vil en knap lyse for at indikere, at nu er batteriet aktiveret. Batteriet sender strøm til e-væske beholderen, som så varmer den op og laver e-juicen eller e-væsken til damp. Det er dejligt nemt, og det er meget sundere for dig, hvis du nu alligevel ikke kan stoppe med at ryge.