Køkken og bad

Vierbilligst

inspiration til køkken og bad

Det ser ikke kun flot ud men det er også lækkert når man har spejle med lys i på badeværelset, belysning giver rummet en helt anden form for liv i forhold til loftlyset. Du kan få mange forskellige slags spejle med lys i, der er runde firkantet og meget mere ude på markedet. hvis du mangler inspiration til dit bad eller køkken, behøver du ikke gøre så meget for at få det til at ligne et nyt køkken eller bad igen, en god omgang maling på køkkenskabene eller i badeværelset og nye greb på lågerne, ja så har du faktisk en billig og nem løsning til et nyt køkken, hvem ved måske du vil har spejle med lys der også.

Praktiske døre i garderoben

Det er meget mere praktisk med skydedøre i sin garderobe da det ikke fylder så meget som alm. døre gør for skal du have et stort skab stående i soveværelset er det mere praktisk at have noget der ikke fylder så meget. skydedøre er faktisk så praktisk at man også bruger det i campingvogne i dag for at få plads til mere. så find den skydedør der passer ind i dit hjem, De fås i alle slags materialer og du kan få dem lavet præcis som du ønske det.

bønner

der findes mange forskellige former for bønner, for ikke at sige farver også. bønner skal plantes i varm jord for at spirer godt. bønneren er en delikatesse, de kan steges på panden ind svøbet i bacon. I England og USA er det mere baked beans der er populære, som også bruges i chili con carne.

Den beroligende blomst – lavendel

Lavendel er en plante. som kan bruges til mange ting. Dens duft kender alle – i mormors linnedskuffer duftede der af lavendel. Der lå de små fine broderede poser og duftede hvor de samtidig holdt alt utøj væk. Planten er kendt for sin beroligende og afslappende virkning. hvis du fylder en pude med lavendelblomster, kamille og humlekopper kan man få det mest urolige barn til at sove, selv dem med kolik. Det har de engelske “nanny’er” vidst i mange år.

De italienske krydderurter

Italien er kendt for sine velsmagende pizzaer, som ideholder forskellige krydderurter såsom rosemarin, basilikum, oregano og hvidløg. de samme urter bliver brugt i deres fantastiske pastaretter.