Make up og hudpleje

Den bedste Ansigtscreme

Plej dit ansigt med det bedste

Man kan ikke sige, hvad den bedste ansigtscreme er, for det er meget inviduélt fra person til person, da vi har forskellige hudtyper alle sammen. Nogen er mere sarte end andre og nogen skal have noget specielt creme i svære tilfælde. Det første folk altid ser ,er dit ansigt, derfor er det en god ting, at pleje din hud godt, med det du synes, er den bedste ansigtscreme til din hudtype. Det kan være din hud er vant til, at du bruger cremer fra Ole Henriksen, hvis du så pludselig skrifter over til en anden creme, vil det automatisk kunne ses, da din hud skal vænne sig til dette. Du kan altid få gode råd, af evt. hudspecilister eller materialister, så du finder den bedste ansigtscreme til dit ansigt.

Økologisk og naturlig med Tromborg

Tromborg er et make up mærke, der er baseret på økologi og naturlige tilsætningsstoffer. Dette gør, at alt vil se meget mere naturligt ud, i forhold til hvad du måske plejer at bruge. Tromborg er en nem og lige til make up serie ,uden at der er for meget at vælge i mellem ,det passer til stort set alle slags hudtyper. Det er ikke kun make up, der er også cremer til både hænder fødder og til ansigtet. er du til økologi og naturlige produkter, så vælg Tromborg.

testet på dyr

Meget make up er i dag testet på dyr, men man kan også finde produkter, der ikke er. Hvis man ikke vil have produkter, der er testet på dyr, skal man være klar over ,at prisen også er der efter. Det vil sige, at en læbestift kan nemt løbe over 200.- i forhold til det der er testet på dyr, vil man muligvis kunne finde en god læbestift til omkring de 80.-.

fra pige til kvinde

den store jungle af skønhed

Når man skal starte med at bruge make up, skal man finde det mærke, som du bliver glad for ,men også din penge pung. De kendte mærker såsom, Loreal, Rimmel og Gosh er både billigt og godt. Hvis du går mere op i mærke og ikke prisen, skal man bruge mærkerne som, Channel, Lancomé og Dior .Udvalget er ikke så stort, som de andre mærker, men prisen er derimod os dobbelt op. Tag ud i den store jungle og prøv dig frem.