Måske skulle du overveje en rejseforsikring

Skal jeg have en rejseforsikring?

Hvad enten man skal på charterferie eller storbyferie, er det værd at overveje, om ikke man bør have en rejseforsikring. Mange fravælger en rejseforsikring, fordi det føles som spil af penge, hvis ikke den ender med at blive brugt. Men står man pludselig i situationen, hvor man får brug for en rejseforsikring, kan den virkelig være guld værd. Hjemtransport eller hospitalsindlæggelser i udlandet er ikke billige og kan ende med at give den syge en meget stor gæld. Der findes mange forskellige rejseforsikringer og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge.

Årsrejseforsikring

En årsrejseforsikring er, som ordet indikerer, en rejseforsikring som gælder i et helt år. Dette er smart at vælge, hvis man rejser flere gange om året, da man så sparer penge, ved ikke at skulle købe rejseforsikringer hver gang man skal afsted. På kan man få en årsrejseforsikring fra 425 kroner. Hos Allianz Assistance kan man vælge tre typer af årsrejseforsikringer – guld, sølv og bronze, alt efter hvor meget den enkelte rejseforsikring dækker. Mange

Specielle forsikringer

har flere forskellige specielle forsikringstyper, herunder backpacker ungdomsforsikring, skirejseforsikring og afbestillingsforsikring. På hjemmesiden kan man læse sig frem til, hvilken én, der passer til dig.

Årsrejseforsikring online

kan man bestille sin årsrejseforsikring online, ved at udfylde et skema over hvordan man skal rejse og hvilke ønsker man har til forsikringen. På www.allianz-assistance.dk kan man derudover også læse en masse rejsetips, både i forhold til sygdomme, vaccinationer og lignende, men også hvilke ting der er smarte at medbringe på ferien, så man er forberedt, hvis ulykken skulle være ude.