Paller kan bruges til lidt af hvert

Salg af paller

Paller forbindes ofte med at transportere varer på et lager. Køb og salg af paller forbinder man ofte med til et lagerbrug. Man plejer at have tunge ting stående på paller på et lager. Derfor kigger virksomheder på pallens bæreevne, når de skal købe nye paller. Selvom man ofte bruger paller til at transportere varer på, må man ikke glemme, at der er en rig mulighed for at være kreativ med paller og bruge dem til andre ting.

Vær kreativ med paller

Paller er ofte lavet af godt træ. Derfor er det en god mulighed for at være kreativ med paller. Man kan bruge paller til mere end blot at transportere varer på. Paller kan f.eks. bruges til at lave havemøbler. Der er rig mulighed for at være kreativ med paller, når det gælder havemøbler. Man kan f.eks. lave et ‘pool deck’ med paller. Det kræver bare, at man har en pool der hjemme. Derudover kan man også lave en liggestol af paller. Man skal bare huske at slibe træet, så det ikke forstyrrer, når man ligger på pallen/liggestolen. Man kan desuden også lave et sofabord (dette kan også bruges indendørs). Man kan evt. købe et glas, som man kan sætte over, og wupi så har man et splinter nyt sofabord. Så er der også mulighed for at lave et hundehus ud af paller. Mulighederne er mange! Men mangler man lidt inspiration, så kan man finde det på denne hjemmeside: http://www.1001pallets.com/pallet-garden/

Salg af paller hos Scanpal

Scanpal har en webshop, hvor man kan købe paller. Det gode ved at købe paller hos Scanpal er, at virksomheden har års erfaring med salg af paller, og der er mulighed for reparation af paller. Scanpal stiller høje krav til deres produkter. Derfor er pallerne i god kvalitet og har god bæreevne. Virksomheden udfører desuden ofte pallekontrol for at sikre at kvaliteten er god. Hvis der er noget galt med den enkelte palle, tilbyder Scanpal reparation af paller.klik her hvis du vil læse mere om køb af paller.