Rejseforsikringen er godt betalt

Rejseforsikringen er godt betalt

Nu er det snart sommerferie og for mange betyder det rejser til udlandet. Der bliver betalt i dyre domme for at komme afsted og dase i solen. Men før du tager afsted på ferie, bør du lige overveje hvordan rejseforsikringen kan gavne dig. Er uheldet nemlig ude, er det ikke sikkert at dit blå sygesikringsbevis gavner dig ret meget i det lange løb.

Dækker ikke kun de normale forhold

Det blå sygesikringsbevis må du ikke glemme på ferien uanset om du vælger en forsikring til eller ej. Dog skal du være opmærksom på hvad forskellen betyder uden en rejseforsikring. Kommer du til skade eller har du behov for at blive tilset af en læge, gælder dit blå sygesikringsbevis i det omfang som en borger normalt vil blive behandlet i det land, du er kommet til skade i. Det kan faktisk gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis man i landet normalt betaler for sit hospitalsophold. Rejseforsikringen kan sagtens ordnes som en engangsbetaling for den pågældende rejse og man er billigt sluppet hvis man tegner en .

Billig rejseforsikring til flere lejligheder

Du kan få en billig rejseforsikring uanset hvor du skal hen. Er du ung kan du både tegne ungdomsrejseforsikring på et år eller en enkelt rejse. Fordelen ved en ungdomsrejseforsikring er i særlighed den ulykkes- og ansvarsforsikring, som du får med i oprettelse. Du er med andre ord forsikret godt fra udrejse til hjemme både på enkeltrejse og ved årsabonnementet. .

Aflysning er dyr uden afbestillingsforsikring

Har familien planlagt at I skal på ferie til Sharm El Sheikh og pludselig ikke kan komme afsted pga sygdom. Ja, så er det en dyr fornøjelse uden en afbestillingsforsikring. En afbestillingsforsikring skal som altid tegnes, når man bestiller rejsen og det er for sent hvis man allerede er syg. Til gengæld kan en afbestillingsforsikring tegnes meget billigt. Det giver dig og familie en tryghed at pengene ikke er spild, såfremt I ikke kan komme afsted.