Salg af paller

Paller bliver brugt til at transportere varer på

Ofte forbinder man paller med et lager. Paller bruges til at transportere varer på. Man plejer at have tunge ting på paller. Det er derfor vigtigt, at en palle har en god bæreevne. Selvom paller oftest bliver brugt til at transportere varer på, må man ikke glemme, at paller kan bruges til meget mere end det.

Paller kan bruges til lidt af hvert

Paller kan blive lavet af godt træ. Derfor kan paller have en høj værdi, som kan bruges til meget mere end til blot transportere varer på. Paller kan f.eks. bruges til at lave havemøbler eller hegn. Man kan blive overrasket over, hvor kreativ man egentlig kan være med paller. Man kan f.eks. lave et ‘pool deck’ med paller – hvis man altså har en pool der hjemme. Ellers kan man også lave en ‘liggestol’ af paller. Der er også mulighed for at lave et sofabord. hvor man køber et glas, som man kan sætte over. Man kan også lave et hundehus ud af paller. Mulighederne er mange. Det gælder bare om at være kreativ. Mangler du lidt inspiration til, hvad man kan lave med paller, kan du få inspiration på denne hjemmeside: http://www.1001pallets.com/pallet-garden/

Køb dine paller hos Scanpal

Hos Scanpal kan man købe paller. Scanpaller har mange års erfaring både med salg af paller, men også med reparation af paller. Scanpal stiller høje krav til deres pallers kvalitet og bæreevne. Derfor udfører virksomheden ofte pallekontrol, så de er sikre på, at pallerne er i orden. Hvis der er noget galt med pallerne, udfører Scanpal reparation af paller. Man er derfor altid sikret. Scanpal sælger paller til virksomheder, men det ville ikke forhindre dig i at købe dem til privatbrug, hvis du skulle få masser af inspiration til at lave havemøbler med paller. klik her og læs mere.