Skønhed er et bevidst valg

Skønhed er et bevidst valg

Det er ikke sikkert man altid vil indrømme det, men udseendet betyder noget for en selv. Man bruger timer foran spejlet på at sætte hår og lægge makeup. I dag er mulighederne for forbedre sit udseende og sågar ændre på sit udseende store. Hvis man vil gøre noget ved det, er der ikke de store hindringer for at ændre på det, der generer en. De fleste skammer sig ikke over at gå i skønhedsklinik, men er ofte et bevidst valg. Ved at gøre noget for sig selv og sit udseende, styrker det ens selvopfattelse og gør en glad og man får det godt med sig selv. Det er en måde at give sig selv selvforkælelse på, når man vælger at gå i sin lokale skønhedsklinik. Generer det en at man har fået nye rynker, kan man f.eks. få lavet .

Flere behandlingsmuligheder hos skønhedsklinik

Mange skønhedsklinikker tilbyder forskellige behandlinger alt efter ens behov. Laserbehandling er en mulighed, hvor huden repareres og gøres pænere hvis man f.eks. har ar eller blodsprængninger. Derudover vil man ofte gerne spare tid på hårfjerning, og får lavet permanent hårfjerning i klinikker i stedet. www.cosmolaser.dk tilbyder begge behandlinger i deres laser- og skønhedsklinik. Før man kommer i behandling, får man en gratis konsultation med en sygeplejerske hvor man kan få en grundig vejledning og rådgivning om behandlingsmuligheder og varighed på forløbet.

Hvad er laserbehandling og permanent hårfjerning

Klinikken udfører kosmetisk laserbehandling, hvor behandlingen består af lysenergi til at fjerne uønskede hårvækst eller i behandling mod slap hud, akne, blodsprængninger og ar. Man skal ikke være bekymret for om lysenergi er farligt, det er det hverken for dig eller miljøet. Permanent hårfjerning er både til mænd og kvinder som ønsker at fjerne uønsket hårvækst. Det er en smertefri behandling, hvor hårsækken i huden ødelægges af laseren. Resultatet vil være at der ikke dukker nye hår op igen på det behandlede område.