Software support og kurser

Man kan bruge software til mange forskellige ting og det kan være meget spændende at lære om det. På teamworks.dk kan du bl.a. tilmelde dig nogle kurser hvor du kan lære om Solidworks, edrawings, tyndpladekonstruktion, rørkonstruktioner og meget mere. Hvis du har tænkt dig at bruge programmet, kan det være en god idé at tilmelde dig deres kursus. Der kan du lære mere om brugerfladen og hvordan du bruger ‘Feature Manager’, ‘Task Plane’, ‘Head Up Display’, ‘Solidworks Options & Customize’ og meget mere. Der er mange spændende funktioner man kan bruge og derfor er det meget nyttigt at tage til et kursus der underviser om alle de forskellige funktioner man kan bruge.

Brug 3D tegninger

Der er nogle avancerede edrawings funktioner man kan bruge til at lave 3D tegninger i programmet. Det er nogle fleksibel funktioner som kan hjælpe dig med at lave forskellige mønstre og meget mere. Selvom det er nemt at bruge, kan det stadig være meget nyttigt at deltage i kursus omkring det, da man lærer meget mere om de specielle funktioner der er i programmet.

Find deres kurser

Det er meget nemt at finde deres kurser. Du kan finde deres kalender på hjemmesiden, hvor du også finder en kort beskrivelse af de forskellige kurser de tilbyder. Nogle af deres kurser bliver fyldt op hurtigt, så det kan være en god idé at melde sig i god tid. Man har også mulighed for at købe de manualer man skal bruge til sit kursus på deres hjemmeside.

Lær mere om programmet

Hvis du ønsker at lære mere om deres program, kan du finde mange flere oplysninger på deres hjemmeside. De giver et indblik i hvad programmet kan og hvorfor det er en god idé at bruge. Derudover, kan du også finde deres kalender og melde dig til de mange spændende kurser de tilbyder i løbet af året til edrawings og meget mere.