Sørg for at dine ansatte trives

Er du leder af en virksomhed og kunne du godt tænke dig, at dine ansatte fik mindre sygefravær og at der kom en bedre stemning på arbejdspladsen, så kan du med fordel overveje, at sende en af dine ansatte på arbejdsmiljøuddannelse. En arbejdsmiljøuddannelse er en kortere uddannelse, hvor man blandt andet bliver undervist i trivsel, herunder både den fysiske og psykiske trivsel, forebyggeles af skader, arbejdsulykker samt meget mere.

Tag uddannelsen på forskellige sprog

Uanset, om man snakker dansk, engelsk, tysk, polsk eller portugisisk, så er der mulighed for, at komme på arbejdsmiljørepræsentant kursus. Kurset bliver afholdt som holdundervisning, men der er også mulighed for, at tage kurset online, hvis man ønsker det.

Dygtige undervisere

De ansatte, som allerede har været på arbejdsmiljørepræsentant kursus er generelt super tilfredse, med den undervisning og de værktøjer, som de har fået. Underviserne bliver rost meget af kursusdeltagerne. Specielt bliver underviserne rost for at være dygtige til det, som de underviser i og herudover har de en rigtig god måde at møde den enkelte kususdeltager. Hvis man har spørgsmål under kurset, så kan man med fordel rette dem til underviserne, som er villige til at svare på mails og spørgsmål, som drejer sig om arbejdsmarkedsmiljø eller andre spørgsmål til kurset.

Supplerende kurser

Hvis man allerede har haft en eller flere ansatte på et af de populære Arbejdsmiljørepræsentant kursus, så kan man overveje mulighederne for at sende vedkommende på et af de mange supplerende kurser. På et af de supplerende kurser kan man blandt andet få nogle gode værktøjer til teambuilding. Teambuilding kan være en rigtig godt redskab til firmaet og samarbejdet i teambuinding kan gøre, at de ansatte i firmaet kommer til at arbejde meget bedre sammen.