Ud i det blå…

Flyrejser til Indien

Er du til badestrand og natteliv? så bestil dine flyrejser til Indien og oplev begge dele i Goa. som førhen var udelukkende ecstasy-ædende technoaber, der valfartede til Goa, men alt dette er forbi (blandt andet med en lov, der forbyder høj musik i bebyggede områder efter klokken 22). I dag er der en lang række forskelligartede strande og småbyer, der hver især har noget at byde på, alt efter hvem man er, og hvad man leder efter. eller bestil dine flyrejser til Indien og flyv ned til Varanasi og oplev den indianske kultur på en anden måde f.eks. Bevæger man sig ind i gyderne, der snor sig på kryds og tværs af kaotiske Varanasi, er det nemt at fare vild, at glemme sig selv, i virvaret og mylderet af mennesker og dyr, der klumper sig sammen mellem butikker og boder, hvor krydderier dufter, karryretter tilberedes, silke sælges.

Oplev det fantastiske USA

I dag koster flybilletter til USA ingen ting, i forhold til hvad de har gjord. I dag kan du komme af sted for omkring 4-5000.- for en tur/retur til USA, så ring rundt og forhør dig ad hvem der kan give dig de billigste flybilletter til USA. USA er et fantastisk land alt er større og der er masser af natur, oplev f.eks.. Sins city Las Vegas og se om du har held med dig i spil. Du kan også opleve grand canyon og den flottes udsigt og de dybe kløfter. Så bestil din flybilletter til USA nu.

flyrejser til Thailand

Thailand er kendt for sin gæstfrihed, sin store befolkning og ikke mindst for sine smukke sandstrande, det er et attraktiv sted som mange vælger at rejse til hvert år. Vil du opleve en myretue indefra så er Thailand lige sagen. Flyrejser til Thailand kan man i dag få til rimelig penge og også som pakkerejser med både fly og ophold. det vil være alle pengene værd.

strandferie på maldiverne

Skal din ferie være med ren afslapning, hvide strande og høj sol, så tag et smut til maldiverne og lej en hytte ude på vandet. Der er næsten 100% garanti for høj solskin og smukke hvide sandstrande.