Zapp is er frisk og lækker

Nu er det for alvor blevet sommervejr i Danmark, og det kan man se på alle de glade danskere, der går rundt i tshirts og shorts og nyder det gode vejr. Men hvad er et godt sommervejr uden lækre is at nyde i den varme sol? Er man på udkig efter nogle lækre is, så kan man finde 10 stk. Zapp is, og disse kan findes til gode priser hos isbilerne, og i nogle butikker. Man kan endda bestille ispakker online, og få dem leveret ud til ens vej. Der er mange forskellige former for is at vælge imellem, og uanset om man er interesseret i sodavandsis, flødeis eller noget helt andet, så kan man finde det hele hos disse isbiler.

Et stort udvalg af is

Der findes rigtige gode udvalg af is, som man kan shoppe online. Lige nu finder man Zapp is, som er meget populær blandt børn og unge, da de er bilde med smagen, de friske farver, orange, gul og grøn. Derudover er den fattig i fedt og kalorier i forhold til flødeis, og derfor er der mange der kan lide disse is også .

Flødeis

Foruden zapp is, som er en vaske ægte sodavandsis, så kan man også finde super god flødeis i en høj kvalitet. Her finder man både vanilije, nougat, lakrids, chokoladeis jordbær og meget mere. Hold øje med de mange forskellige varianter hos isbilen, og få din yndlings flødeis allerede i dag. Zapp is er mange danske børns foretrukne, og den kan fås til en rigtig fornuftig pris. Derudover kan man vælge sin egen ispakke, hvor man kan blande de is man bedst kan lide.

Youghurt er lækkert

Der er også mange, der er blevet vilde med youghurt is og her er der igen mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Se nærmere på youghurt allerede i dag, og gør en god handel. Alt fra appelsin, lemon, hindbær, mint og meget mere. Bestil is på nettet og få det leveret lige til døren.